Alte știri

Primul mesaj al lui Filip Kirkorov după Eurovision, dedicat Nataliei Gordienko

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eurovisionul din acest an s-a încheiat cu victoria trupei rock, Maneskin, reprezentata Italiei, iar ceilalți participanți în competiție fac acum totalurile. Filip Kirkorov a venit cu prima reacție, publicând un mesaj, adresat în mare parte interpretei Natalia Gordienko, informează EA.md

La o zi după încheierea competiției muzicale, producătorul Filip Kirkorov a venit cu un mesaj de recunoștință pentru Natalia Gordienko.

„Încă o pagină a Eurovisionului a fost întoarsă… A fost cel mai special an din toată istoria concursului, o știu prea bine. Și sunt bucuros într-un an dificil ca acesta, alături de mine a fost talentata, curajoasa și adorabila Natalia Gordienko. Îți mulțumesc Natașa pentru dedicație și sinceritate, atitudine pozitivă și energie. Ești un soare. Mândria Moldovei! Și te felicit cu recordul. Anume tu ai reușit să interpretezi cea mai lungă notă în toată istoria de 65 de ani a Eurovisionului. Tocmai 17 secunde! Sunt sigur că această lună de mai va deveni trambulina activității tale artistice. Îți doresc să le reușești pe toate! Apreciez și îți sunt recunoscător pentru aceste zile minunate și emoții!, este mesajul lui Filip Kirkorov adresat Nataliei Gordienko.

La rândul său artista a venit cu o reacție în comentarii: „Mulțumesc, dragul meu prieten, profesor și frate mai mare. Voi fi mereu recunoscătoare pentru că mi-ați dat ocazia să-mi realizez visul! Vă mulțumesc pentru apelul din noaptea de Crăciun și pentru basmul pe care mi l-ați dăruit! Vă mulțumesc pentru sfaturi, uneori stricte și în același timp, complimente minunate! Doar dvs. puteți face asta! Să încărcați și să lansați o rachetă în spațiu. Zborul este excelent! Avem noi galaxii de descoperit. Vă iubesc foarte mult! Sunteți unic și incredibil! Demostrați că imposibilul este posibil!”

Amintim că piesa Nataliei Gordienko „Sugar” a ocupat locul 13 în clasament, adunând după voting un total de 115 puncte. De asemenea, amintim că talentata interpretă a bătut în acest an un nou record în cadrul concursului – ultima notă din piesă a durat 17 secunde, fiind cea mai lungă din istoria concursului!

Citește și: Din luna octombrie, masteranzii de la o Universitate din Chișinău i-ar putea avea în calitate de lectori pe ofiţerii CNA

loading...

Comments are closed.