Alte știri

Primul mesaj al lui Putin, după ce Joe Biden a fost confirmat ca preşedinte-ales

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele rus Vladimir Putin l-a felicitat, în cele din urmă, pe Joe Biden pentru victoria din alegeri, de la începutul lui noiembrie, transmite Telegraph.md, cu referire la NewsIn.md

Reacţia de la Moscova a venit după ce victoria lui Biden a fost confirmată de Colegiul Electoral.

Putin i-a urat lui Biden un mandat plin de succese şi a spus că personal „este pregătit pentru cooperare şi dialog” cu preşedintele-ales din Statele Unite.

În ciuda diferenţelor dintre cele două ţări, Rusia şi SUA pot ajuta la rezolvarea multor probleme în lume, se mai arată în mesajul Kremlinului.

Chiar dacă multe ţări au decis să îl felicite pe Joe Biden imediat după terminarea alegerilor din SUA, Rusia s-a abţinut de la o astfel de declaraţie.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că Rusia aşteaptă rezultatele oficiale pentru a îl felicita pe Biden, iar ele au venit la începutul acestei săptămâni.

Timp de patru ani, Rusia a fost acuzată că a intervenit în alegerile prezidenţiale din 2016, în favoarea lui Donald Trump.

Cu toate acestea, Rusia a negat orice fel de intervenţie, motivând că a fost folosită ca „ţap ispăşitor” într-un conflict intern din SUA.

Reacția vehementă a lui Ladislau Boloni în cazul Colțescu: A spus „negru”, nu „cioară”

loading...

Comments are closed.