Alte știri

Primul travestit care a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood

Pinterest LinkedIn Tumblr

RuPaul, în vârstă de 57 de ani, este primul travestit care a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood, potrivit BBC.  Actorul travestit RuPaul, care prezintă emisiunea de tip reality-show „RuPaul’s Drag Race”, a declarat că a fost copleşit de emoţie pentru că i s-a făcut această onoare la care a visat din copilărie.

„Este cel mai important moment al carierei mele profesionale”, a spus prezentatorul de televiziune. Fanii l-au felicitat pe RuPaul pentru tot ceea ce a făcut pentru comunitatea LGBTQ. „Copil fiind veneam aici. Priveam toate aceste stele şi visam ca într-o bună zi să fiu una dintre ele”, a spus actorul. „Mă simt de parcă aş fi fost înnobilat cavaler”. 

Actriţa premiată cu Oscar Jane Fonda l-a prezentat pe RuPaul. Ea s-a declarat încântată că l-a cunoscut, fiind una dintre cele mai mari plăceri ale vieţii. El a creat o industrie care a oferit sute şi sute de slujbe şi vise pentru mulţi. Alături de RuPaul la ceremonia dezvelirii stelei a fost soţul lui, Georges LeBar şi familia, cărora actorul le-a mulţumit.

RuPaul Andre Charles s-a născut pe 17 noiembrie 1960, în San Diego, statul California. Este solist muzical american care a dobândit notorietate în anii 1990 datorită performanţelor sale ca travestit, actor, cântăreţ, dansator şi compozitor, dar şi datorită apariţiilor sale în diferite programe de televiziune, filme şi albume muzicale.

loading...

Comments are closed.