Politic

Principalul acuzat în dosarul „furtului miliardului”, Ilan Șor, sare în apărarea Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Vlad Filat a reiterat unele declarații în privința lui Ilan Șor în cadrul emisiunii de la JurnalTV, principalul acuzat în dosarul ”furtul miliardului”, Ilan Șor, a reacționat și-l acuză pe fostul premier că face anumite jocuri politice. Mai mult, Șor a sărit și în apărarea Maiei Sandu, transmite Telegraph.md

”El urmează să comită noi „fapte eroice” – să lovească în eșichierul de dreapta pentru a slăbi pozițiile Maiei Sandu. Acesta-i Filat. El face ceea ce este în stare să facă mai bine – să demoleze. La timpul său, el a distrus încrederea alegătorilor săi, a nimicit sistemul bancar, a distrus sorți și familii. Nu întâmplător, subalternii săi îl numeau „Armagedon”, s scris Șor pe pagina lui de pe Facebook.

”Acum înțelegem cu toții că Filat a fost scos din pușcărie pentru a distruge partidul Maiei Sandu”, a mai notat politicianul fugar.

Nu în ultimul rând, Șor a mărturisit că se bucură și de ieșirea lui Filat din închisoare: ”Omenește mă bucur pentru asta. Îi doresc succes”.

Telegraph.md amintește că Maia Sandu a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-o mașină cu un număr de înmatriculare ce avea seria KKL (grupul Șor), iar în campaniile electorale precedente s-a tot promis publicarea înregistrărilor video/audio de la acea discuție nocturnă din mașina respectivă.

Citește și: Filat crede că Maia Sandu a preluat mesajele lui Plahotniuc și Șor

Comentați știrea

loading...

Comments are closed.