Alte știri

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, aşteaptă al doilea copil. Reacția reginei Elisabeta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zi fericită pentru ducii de Sussex, care au anunţat oficial duminică seară că aştepată al doilea copil.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, Ducesa de Sussex, aşteaptă al doilea copil, a declarat duminică un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP.

Cuplul a făcut publică şi o fotografie alb-negru realizată de un prieten în care se poate vedea că sarcina este destul de avansată.

Primul lor copil, Archie Harrison, va împlini 2 ani pe 6 mai.

Harry şi Meghan au renunţat la datoriile regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat cu Archie în California de Sud pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice.

În iulie anul trecut, Meghan Markle a pierdut o sarcină.

Mesajul reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a felicitat pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan, la aflarea veştii că ducele şi ducesa de Sussex aşteaptă al doilea copil, relatează dpa şi Reuters.

“Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales şi întreaga familie regală este încântată şi le doreşte numai bine”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham duminică seara, potrivit agenţiei de ştiri Press Association.

Suverana în vârstă de 94 de ani se află în prezent la castelul Windsor, lângă Londra, împreună cu soţul ei Philip, în vârstă de 99 de ani, duce de Edinburgh. Din cauza pandemiei de coronavirus, membrii familiei regale se întâlnesc rareori.

Sursa: Agerpres

loading...

Comments are closed.