Alte știri

PRO Moldova a lansat astăzi o Campanie de informare Anti Populism ”Votează cu CAP”

Pinterest LinkedIn Tumblr

PRO Moldova a lansat astăzi o Campanie de informare Anti Populism ”Votează cu CAP” prin care va ajuta alegătorii să facă o alegere conștientă la 11 iulie, analizând ofertele electorale și colectând semnături în sprijinul unei petiții ”Minim de existentă sau CAPitulare” care prevede măsuri de responsabilizare a viitorilor parlamentari.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Prin această petiție cerem Parlamentului nou ales și Președintei acestei țări să introducă prin lege obligația de asigurare a minimului de existență pentru fiecare cetățean al Republicii Moldova. În cazul în care nu va fi asigurat minimul de existență (2100 lei pentru 2021) pe o durată de șase luni de mandat, Parlamentul urmează imediat să fie dizolvat. Legiferarea penalizării deputaților pentru inacțiune este singura care va funcționa”, a declarat Andrian Candu, președintele PRO Moldova.

Echipa PRO Moldova a început Campania Anti-Populism pentru a veni în suportul oamenilor acostați de promisiuni generoase din partea aspiranților la funcția de deputați.

Amintim că PRO Moldova a decis să nu se implice în actuala campanie electorală în calitate de concurenți electorali, pe motiv că această campanie este mai curând o luptă de orgolii între doi actori politici, decât o concurență de proiecte de dezvoltare a țării ajunsă la 30 de ani de independență confuză, dezbinată și extrem de săracă.

loading...

Comments are closed.