Social

Pro TV Chișinău distribuie din nou minciuni: Dintr-o poză din Kîrgîstan au făcut știre precum că este în Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Postul de televiziune Pro TV s-a umplut din nou de penibil, după ce difuzat o știre cu o fotografie în care un individ transporta o oaie în rucsac, în microbuz. Canalul respectiv susține că imaginea ar fi din Chișinău, însă dacă ar fi verificat proveniența pozei, cei de la Pro TV Chișinău ar fi aflat că ea a fost făcută, de fapt, în Bișkek, capitala Kîrgîzstanului și e veche de doi ani! Acest lucru se vede din captura făcută de pe portalul pikabu.ru, notează Today.md.

Nu este pentru prima dată când acest post distribuie minciuni. Acum câteva zile, Pro TV, alături de Jurnal TV și TV 8 au publicat o știre în care afirmau că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi votat în ziua de 23 februarie, nu pe 24. Partidul Democrat din Moldova a prezentat dovezi clare despre minciuna crasă, promovată de cele trei canale.
 
Tot zilele trecute, Pro TV, alături de Jurnal TV și TV8, a informat și despre faptul că raiderul Veaceslav Platon ar fi fost înjunghiat în pușcărie la indicațiile guvernării, dar și că se pune la cale asasinarea acestuia. Atât avocatul poporului, cât și procurorii, au demonstrat că este vorba despre un fals. Platon este în viu și în stare bună. Mai mult, procurorii au stabilit că scrisoarea unui deținut care afirma că i s-ar fi propus să-l omoare pe Platon a fost dictată personal de raiderul condamnat.
loading...

Comments are closed.