Politic

Proaspăt ales, Tudor Deliu și-a dat demisia din funcția de președinte al PLDM?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nici bine nu a fost ales președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova că deja își dă demisia! Tudor Deliu nu mai vrea să conducă PLDM, cel puțin așa afirmă unele voci din interiorul paritdului. Informația a fost făcută public pe Facebook de jurnalistul Gabriel Călin.

Potrivit sursei citate, Tudor Deliu și-a anunțat demisia în urmă cu două zile, dar nu a făcut publică decizia sa. Mai mult, Deliu nu pleacă singur. Odată cu el se pregătesc să părăsească PLDM și secretarul general, Alexandru Fetescu, dar și președintele organizației de tineret, Anastasia Cojocari.

La moment nu e cunoaște care este motivul deciziei luată de către Deliu. Dar ținem să menționăm că PLDM împreună cu PAS și DA au fondat în acest an Mișcarea de Rezistență Națională ACUM. În cele din urmă, Năstase și Maia Sandu au decis să oficializeze acest bloc electoral doar din două partide, iar PLDM să fie dat într-o parte. Acest lucru l-a deranjat mult pe domnul Deliu – declarații în acest sens au fost făcute de el la emsiunea Puterea Patra cu Gheorghe Gonța.

Amintim că Tudor Deliu a fost ales în funcția de președinte al PLDM pe data de 9 septembrie curent, după ce fostul lider, Viorel Ciubotaru, și-a anunțat demisia și el. De precizat că Partidul Liberal Democrat din Moldova a fost fondat de Vlad Filat în 2007.

Mai jos vedeți informația publicată de Gabriel Călin pe Facebook.

loading...

Comments are closed.