PROBĂ VIDEO // PAS ar frauda alegerile din diasporă

Fraudarea alegerilor este în toi în diasporă. Cei care merg la secția de votare și spun că vor vota partidul PAS, sunt lăsați să treacă fără rând. Totuși, alegătorii nu sunt obligați să demonstreze pentru cine și-au dat votul. Un cetățean stabilit în Marea Britanie, a expediat un video în care acesta încearcă să ajungă la secția de votare și să voteze fără rând. Bărbatul a fost întâlnit de către observatorul secției de votare și prin alți intermediari aceștia au ajuns în cabinele de vot fără a sta în rând, scrie sinteza.org

Bărbatul a solicitat să îi fie păstrat anonimatul, pentru a nu avea careva probleme din partea celui care l-a îndemnat să voteze pentru PAS, care îi este și prieten.

– Noroc
– Noroc
– Am înțeles că se poate de trecut fără rând aici
– Da. Votezi pentru Sandu? Câți sunteți?
– Suntem vreo 3 băieți
– Hai că rezolvăm.

După ce observatorul a înțeles pentru cine vor cetățenii să voteze, l-a telefonat pe un oarecare Nicolae și i-a solicitat să întâlnească băieții pentru a-i ajuta să treacă fără rând ca să voteze pentru PAS și Maia Sandu.

– Colea, i-a ascultă, au venit aici 3 pațanași să voteze pentru PAS. Hai întâlnește-i. Hai că ei se apropie. Băieți, vă duceți acolo la colțul casei și vă întâlnește.

Total
0
Shares
Total
0
Share