Social

Procurorii cer 8 ani de pușcărie pentru consilierul PDM, care a urcat băut la volan!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierul PD din Corjeuti, care acum o luna a spulberat cu masina un baietel de 7 ani, va comparea pe banca acuzatilor pentru incalcarea regulilor de securitate a circulatiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de catre persoana care conduce mijlocul de transport, savarsita in stare de ebrietate si parasirea locului accidentului rutier.

Procuratura raionului Briceni a finalizat urmarirea penala si a expediat dosarul de invinuire a consilierului PD din Corjeuti, in judecata.

Amintim ca tragedia a avut loc acum o luna la Corjeuti. Un copil de sapte ani s-a stins, sub privirea mamei sale, dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un consilierulu PD, care era baut. Femeia, insotita de cei trei copii ai sai, se intorcea seara acasa de la biserica. Vecinii spun ca toti mergeau pe marginea drumului, cand la un moment, unul dintre copii a fost izbit de o Toyota.

Politia sustine ca soferul in varsta de 32 de ani era beat. Speriat, soferul a fugit de la fata locului, iar copilul s-a stins in drum spre spital. Ulterior, soferul a fost indentificat, retinut si plasat in arest preventiv, unde se afla si in prezent. Daca va fi recunoscut vinovat, barbatul risca pana la 8 ani de puscarie.

loading...

Comments are closed.