Profesoară acuzată că a făcut amor cu un elev de 16 ani, în casa părinților ei

Proafesoară s-a culcat cu elevul ei

O profesoară suplinitoare în vârstă de 23 de ani a fost acuzată că a făcut amor cu elevul ei în vârstă de 16 ani, în casa părinților săi, în urmă cu un an, anunță Antena 1.

O profesoară suplinitoare de la Pasadena Independent School din Texas a fost acuzată recent că a întreținut relații intime cu elevul ei, în vârstă de 16 ani.

Ea se confruntă cu o acuzație de infracțiune de gradul doi pentru relații necuvenite cu un student și agresiune sexuală a unui copil cu vârstă cuprinse între 14 și 16 ani.

Tânăra de 23 de ani a preluat funcția de profesor de științe sociale la Liceul Sam Rayburn, în perioada ianuarie-aprilie 2018, arată documentele judecătorești.

În această perioadă, femeia l-a adus în casa părinților ei pe unul dintre elevi, pentru a avea o aventură de-o noapte.

Un pont i-a condus detectivi la această arestare, având în vedere că elevul i-a povestit unui prieten despre întâlnirea sexuală. Prietenul a contactat poliția, care a început o anchetă. Când polițiștii au vorbit cu victima, le-a spus că el a mers cu profesoara pentru a face sex la casa părinților ei. El a mai spus că au făcut schimb de numere de telefon și au avut conversații prin sms și Snapchat. Deși nu amintește numele profesoarei, elevul le-a descris-o polițiștilor ca fiind scundă și de origine hispanică.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share