Program de burse Natolin pentru tineri profesioniști din Republica Moldova, Georgia și Ucraina

Colegiul Europei, Campusul Natolin, a anunțat un program de burse pentru tineri profesioniști din Republica Moldova, Georgia și Ucraina, specializați în relații europene internaționale.

Programul de burse Natolin se adresează celor care doresc să urmeze o diplomă/cariere în domenii precum afaceri europene, științe politice, relații internaționale, economie, dreptul, istorie, jurnalism, limbi străin. Pot fi considerați și candidații cu alte profiluri academice, de exemplu, discipline legate de STEAM.

Dacă sunteți interesat, Colegiul Europei vă invită să vă înscrieți la programul de dezvoltare personală și profesională pe acest link.

De asemenea, trebuie să fiți cetățean al Republicii Moldova, Georgia sau Ucraina cu vârsta sub 35 de ani, să fiți absolvent de studii postuniversitare sau doctorand recent și să stăpâniți bine limba engleză (cel puțin nivelul B1 sau mai sus).

Durata programului este de 8 luni. Bursele sunt acoperite de Uniunea Europeană.

Colegiul Europei este prima și cea mai renumită instituție europeană de educație și formare postuniversitară în domeniul afacerilor europene, care și-a păstrat până în prezent unicitatea și stilul inovator. Activitățile Colegiului Europei se desfășoară în două campusuri: la Bruges (Belgia) și la Natolin (Varșovia, Polonia). Misiunea Colegiului Europei este de a oferi absolvenților și tinerilor profesioniști o viziune mai largă asupra Europei.

Termenul limită pentru aplicare este 10 mai.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share