Alte știri

Programul acțiunilor cultural-artistice de sărbători, desfășurate în regim online

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun, între orele 19:15-20:50, pe canalul public de televiziune „Moldova 1″ și pe rețelele de socializare, va fi lansat proiectul caritabil „Povestea de iarnă”, cu participarea artiștilor: Lupii lui Calancea, Nicolae Botgros și „Lăutarii”, Ansamblul Surorilor Osoianu și formația „Ștefan Vodă”. Evenimentul va fi transmis și în reluare pe 31 decembrie 2020, în ajun de Revelion.

Astfel, în cadrul campaniei caritabile, care se va desfășura în perioada 24 decembrie 2020 – 14 ianuarie 2021, vor fi acumulate donații pentru copiii aflați în situații de risc.

De asemenea, pe 24 decembrie și pe 14 ianuarie, între orele 17:30-18:15, va fi prezentat un colaj de programe artistice, în contextul sărbătorilor de iarnă, cu genericul „Cu-n colind și-un crăciunel, Leru-i ler și flori de măr”, cu participarea colectivelor Direcției Cultură a Primăriei Chișinău (Transmisiune „Moldova 1″ și rețelele de socializare).

Totodată, în seara de anul nou, pe 31 decembrie, între orele 21:15-23:50, va fi difuzat programul de Revelion cu genericul „Vis de iarnă”, cu participarea Orchestrei municipale de muzică populară, condusă de frații Vitalie și Vasile Advahov și cu artiști consacrați din Republica Moldova și din România.

Programul cultural-artistic dedicat Crăciunului și Anului Nou, organizat de Primăria Chișinău este deosebit de ceilalți ani. Cu scopul de a diminua riscurile infectării cetățenilor cu coronavirus, majoritatea acțiunilor pot fi urmărite prin intermediul postului public de televiziune „Moldova 1″ și pe rețelele de socializare, în direct și în reluare.

loading...

Comments are closed.