Alte știri

Programul de activitate a cimitirelor din capitală, pentru perioada: 05 – 09 iunie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 05 – 09 iunie 2020, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală, în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil. Măsura este luată în contextul organizării în perioada 07 – 08 iunie, a sărbătorii „Paștele Blajinilor”,  transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Astfel, accesul pe teritoriul cimitirelor municipale va fi permis pe durata programului de activitate (08:00 – 17:00), cu respectarea măsurilor de protecție (igiena mâinilor, purtarea măștii de protecție, respectarea distanței sociale etc.).

Totodată, pe teritoriul cimitirului „Central”, în perioada 7 – 8 iunie 2020, accesul vizitatorilor va fi organizat doar prin intrarea principală din str. Armenească – str. A. Mateevici. Intrarea la cimitirul „Sfântul Lazăr” va fi autorizată prin punctele de acces situate pe strada Doina, unde vor fi prezenți reprezentanții poliției pentru organizare și monitorizarea situației.

Consumul de produse alimentare și a băuturilor alcoolice pe teritoriul cimitirelor este interzis. De asemenea, nu este permisă desfășurarea comerțului ambulant stradal pe teritoriul adiacent cimitirelor, iar unitățile de comerț existente vor activa cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infecției COVID-19.

loading...

Comments are closed.