Alte știri

Programul “Drumuri Bune pentru Moldova 2020” este finalizat în proporție de peste 75%

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de reparație și întreținere periodică din cadrul Programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020” au fost executate integral încă în cinci raioane din țară, transmite  Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit instituției, în raioanele Basarabeasca, Dubăsari, Rezina, Ștefan Vodă și Strășeni lucrările sunt finalizate, iar în raioanele Anenii Noi, Căușeni, Ialoveni, Călărași, Cimișlia, Criuleni, Nisporeni, Telenești prezintă un progres de executare de peste 95%.

„În prezent, lucrările continuă în toate raioanele care nu au fost finalizate integral, astfel încât până la sfârșitul anului curent să fie reparați circa 907 km de drum. Din volumul total al investițiilor de 1,125 miliarde de lei, alocați pentru realizarea programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020”, au fost executate peste 75%, constituind peste 853 mln de lei”, indică ASD.

Peste 673 km au fost finalizați, dintre care peste 274 km au fost reparați cu îmbrăcăminte din beton asfaltic, iar circa 399 km au fost finalizați cu îmbrăcăminte rutieră din pietriș.

loading...

Comments are closed.