Programul ”Satul Moldovenesc” a ajuns în 29 de localități, cu o investiție de peste 100 de milioane de lei

Proiectul „Satul moldovenesc” a fost lansat cu succes, iar până în prezent au fost încheiate acorduri în valoare de peste 100 de milioane de lei cu 29 de primării, din care 10 la sută din această sumă au fost transferați în conturile primăriilor.

Mulțumim celor care au încredere în noi și sunt gata să reînvie împreună cu noi satele Moldovei. Vom continua să lucrăm în beneficiul Moldovei. Un buget de 17 miliarde de lei ar trebui să ajute la îmbunătățirea situației din satele noastre. Dar nu ne vom opri aici”, a declarat inițiatorul programului.

Scopul principal al proiectului este de a face țara confortabilă pentru viață și de a aduce cetățenii acasă.

Prima etapă a asistenței financiare constă în alocarea de fonduri pentru reparații rutiere, care este una dintre problemele cheie pentru satele noastre.

“Referindu-ne la rezultatele preliminare ale proiectului, am dori să spunem că nu ne-am înșelat în oamenii noștri. Locuitorii depun eforturi pentru a-și moderniza și întreține mai bine satele, și manifestă o mare inițiativă, invitând activ primăriile să aplice pentru a participa la proiect”, au declarat organizatorii.

Total
0
Shares
Total
0
Share