Promulgând legea care instituie votul “în plic”, Maia Sandu a preferat să ignore poziția Comisiei de la Veneția, spune Chicu

Promulgând legea privind votul prin corespondență, Maia Sandu a preferat șă ignore poziția Comisiei de la Veneția, spune Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

Maia Sandu a promulgat legea privind votul prin corespondență

”Maia Sandu a promulgat Legea care instituie votul “în plic”. Deși era corect și responsabil să aștepte opinia Comisiei de la Veneția pe această modificare esențială a legislației electorale cu 5 luni înainte de alegeri – a preferat șă ignore poziția acestui for european important.

Evident, pentru a primi posibilități suplimentare de falsificare a rezultatelor alegerilor, Sandu este gata să calce în picioare tot ce e european și democratic. Cu atât mai perfid este acest comportament, în condițiile în care unica promisiune electorală a ei este “integrarea europeană”.

Dar, această postare nu este despre Maia Sandu – ea este doar un instrument al străinilor de a ne lua țara. Nu-l interesează pe un Mazeikis sau o von der Leyen faptul, că în Republica Moldova se calcă în picioare orice regulă și standard european – pentru ei e important să mențină acest regim criminal la putere aici – pentru că din aceasta ei profită.

Nouă, moldovenilor, ne revine responsabilitatea pentru alegerea pe care o vom face la toamnă, nu lor. Ei vor face tot ce le dă prin cap pentru a o menține pe Sandu la putere, dar totul depinde de noi! Despre aceasa este postarea dată, despre responsabilitatea pe care o avem noi, nu străinii”, a declarat Chicu.

Total
0
Shares
Total
0
Share