Alte știri

Pronosticuri: Ce loc va obține Republica Moldova la Eurovision 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr

Casele de pariuri au prezentat prognozele privind favoriții concursului Eurovision 2019, care se va desfășura la 14, 16 și 18 mai la Tel Aviv. Potrivit celor mai recente date, șansa cea mai bună de a câștiga competiția o are reprezentantul Olandei – Duncan Lawrence cu melodia Arcade. Al doilea loc va fi luat de interpretul rus Serghei Lazarev, iar al treilea de Luca Hanni din Elveția.

Aceeași sursă mai arată că România se va poziționa pe locul 30, iar Republica Moldova, care este prezentată anul acesta de Anna Odobescu, va ocupa locul 38 din 41, scrie Moldova.org. 
 
Reprezentanta Republicii Moldova, Anna Odobescu, va evolua pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, la 16 mai, alături de artiști din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.
Eurovision 2019 ana odobescu
 
Precizăm că, în 2017, SunStroke Project, cu piesa „Hey, Mamma!”, a reușit să ocupe locul 3 în finala Eurovision de la Kiev, Ucraina. Acesta este cel mai bun loc obținut de Republica Moldova în concursul Eurovision. Prima participare a țării noastre la Eurovision a avut loc în 2005, cu piesa Bunica bate toba – Zdob și Zdub.
loading...

Comments are closed.