Alte știri

Proteste în SUA: Trump descrie scene de război pentru apărarea Casei Albe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Potrivit CNN, noaptea trecută a fost una de foc pentru agenţii Secret Service care se ocupă de paza preşedintelui Statelor Unite ale Americii. Un grup de persoane a protestat în faţa Casei Albe şi, potrivit presei americane, ar fi încercat să pătrundă pe domeniul Casei Albe.

Agenţii Secret Service au ripostat cu gaze lacrimogene şi paralizante. Donald Trump, preşedintele american, a făcut un ”rezumat” al evenimentelor de noaptea trecută într-un mod halucinant care, cel mai probabil, îi va aduce noi sancţiuni din partea Twitter.

Donald Trump a postat pe Twitter o serie de mesaje în care explică ce ar fi păţit protestarii dacă reuşeau să pătrundă: erau devoraţi de cei mai feroce câini şi atacaţi cu cele mai sinistre arme. Trump descrie parcă o scenă de război şi a făcut public şi ceea ce pare a fi un mesaj venit din partea comandantului Secret Service: ”I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adoră să facă asta, e antrenament bun”.

„Secret Service a făcut o treabă foarte bună astă-noapte la Casa Albă. Nu doar că au fost nişte profesionişti, dar şi foarte calmi. Am stat înăuntru şi le-am privit fiecare mişcare şi m-am simţit foarte în siguranţă.

I-au lăsat pe «protestatari» să ţipe şi să urle cât de mult au dorit, dar atunci când cineva a devenit prea îndrăzneţ sau prea obraznic, l-au lovit tare – nici n-au ştiut ce i-a lovit. Linia frontului a fost înlocuită constant cu agenţi proaspeţi, ca prin magie. Grămadă mare, organizată profesionist, nimeni nu a fost nici măcar aproape de a rupe gardul.

Dacă ar fi reuşit s-ar fi întâlnit cu cei mai feroce câini şi cele mai sinistre arme pe care le-am văzut vreodată. Atunci, oamenii ar fi fost răniţi foarte rău, cel puţin. Mulţi agenţi ai Secret Service abia aşteaptă să intre în acţiune. «I-am pus pe cei tineri pe linia frontului, domnule, adoră să facă asta, e antrenament bun»”, sunt mesajele integrale postate de Donald Trump pe contul său de Twitter.

Sursa: Mediafax.ro

loading...

Comments are closed.