Alte știri

PSG refuză din nou o ofertă generoasă pentru Neymar! 3 staruri de la Real Madrid + 100 de milioane

Pinterest LinkedIn Tumblr

PSG a refuzat la încă o ofertă de la Real Madrid pentru Neymar: 100 de milioane de euro plus Gareth Bale, James Rodriguez şi Keylor Navas. „Nu pleacă decât dacă oferta ne satisface”, anunţă directorul sportiv a celor de la PSG.

Transferul lui Neymar de la PSG se transformă tot mai mult în Misiune Imposibilă. Barcelona şi Real Madrid se întrec în oferte, însă campioana Franţei le respinge pe bandă rulantă. După ce a spus pas şi unei a doua propuneri blaugrana, 20 de milioane de euro pentru împrumut şi 150 de milioane opţiune de cumpărare, Los Blancos au supralicitat. 100 de milioane plus Bale, James și Navas, susţine gsp.ro

„ARE CALITATE FENOMENALĂ”

Numai că galezul şi columbianul erau şi aşa indezirabili pentru Zidane, costaricanul, rezerva lui Courtois, iar Parisul a strâmbat din nas. „Condiţiile impuse pentru a accepta cedarea lui Neymar n-au fost întrunite. Clubul nu-şi permite să iasă în pierdere. Nu pleacă decât dacă oferta ne satisface. Altfel, ne vom păstra jucătorul de o calitate fenomenală”, a anunţat directorul sportiv Leonardo.

RĂMÂNE NR. 1 LA 11 METRI!

Tuchel îi lasă poarta deschisă brazilianului, pe care-l consideră „jucătorul său” şi făcând parte din „lotul său”, lucruri repetate la fiecare conferinţă de presă. Antrenorul neamţ a spus că, dacă va rămâne, Neymar va fi şi primul executant de penaltyuri. Absenţa lui s-a simţit grav la 1-2 cu Rennes. „Jucătorii cred că separarea de el fără o contrapartidă tehnică de top ar fi dramatică pentru o candidată la Ligă”.

180.000.000 de euro este actuala cotă de piaţă a lui Neymar pe transfermarkt.de, în staţionare din ianuarie 2018.

11 zile au mai rămas până la închiderea perioadei estivale de mercato în principalele campionate europene.

loading...

Comments are closed.