Alte știri

PSRM a făcut tot posibilul pentru a stopa cedarea bunurilor de stat, iar în ultimii doi ani nu au existat privatizări care ar fi prejudiciat interesele țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

În calitate de partid parlamentar, PSRM a făcut tot posibilul pentru a stopa cedarea bunurilor statului, iar în ultimii doi ani de zile nu au existat proceduri de privatizare care ar fi prejudiciat interesele Republicii Moldova, a declarat deputatul socialist Vlad Batrîncea, menționând că partidul din care face parte a reușit să întoarcă în proprietatea statului terenul fostului Stadion Republican, care a fost cedat Ambasadei SUA la Chișinău în cadrul unei proceduri netransparente și ilegale.

”Socialiștii au anulat în Parlament legea prin care Stadionul Republican a fost înstrăinat. Și am zis foarte clar: orice bun public trebuie înstrăinat doar după consultări publice, după expertiza anticorupție, cu preț clar și în condiții clare”, a spus Batrîncea.

”Stadionul Republican este parte a bunului public și orice înstrăinare trebuie să fie transparentă și trebuie să producă anumite dividende pentru Bugetul Public Național”, a mai spus deputatul.

Amintim că terenul fostului Stadion Republican a fost cedat de Guvernul Pavel Filip în proprietatea Ambasadei SUA la Chișinău, pentru edificarea unui nou sediu al reprezentanței diplomatice. Proiectul a fost criticat atunci de opoziția parlamentară, iar societatea civilă s-a arătat revoltată de decizia democraților.

loading...

Comments are closed.