Alte știri

PSRM este unul monolit și nu are de gând să cedeze din pozițiile sale, a declarat liderul fracțiunii PSRM în Parlament

Pinterest LinkedIn Tumblr

PSRM este unul monolit și nu are de gând să cedeze din pozițiile sale, a declarat liderul fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, în cadrul unei emisiuni la NTV Moldova, scrie Primul.md

Socialistul a respins orice speculație legată de unele posibile probleme în formațiune și a declarat că PSRM rămâne în continuare o echipă unitară, trainică și închegată.

”PSRM, tradițional, este un partid chibzuit, puternic și cu o echipă durabilă. Sunt speculații pentru a aduce o notă de derutare în rândurile partidului și al societății. Suntem cel mai mare partid, cu cea mai mare fracțiune în Parlament, cu cei mai mulți președinți de raioane, primari, consilieri locali, primarul municipiului Chișinău”, a declarat deputatul.

Corneliu Furculiță susține că echipa PSRM va continua să își îndeplinească promisiunile date cetățenilor și să implementeze programul stabilit.

Deputatul a amintit că, în baza deciziei Consiliului Republican, la conducerea PSRM urmează să revină Igor Dodon care va da un nou impuls dezvoltării și fortificării formațiunii.

loading...

Comments are closed.