Actualitate

PSRM respinge fake-news-ul lansat de presa afiliată Maiei Sandu și PAS: Igor Dodon nu pleacă din fruntea socialiștilor și nici din Parlament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe surse media afiliate Maiei Sandu și PAS au lansat astăzi un material fake în care se menționa că liderul PSRM, Igor Dodon, fiind somat de șeful adjunct al Administrației președintelui Rusiei, Dmitrii Kozak, ar urma să-și depună mandatul de deputat în Parlament și să plece din fruntea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, scrie Sinteza.ORG.

Informația a fost în totalmente respinsă și negată de reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, care menționează că asemenea informații sunt niște zvonuri fanteziste, provenite din surse dubioase.

Solicitată de Sinteza.ORG pentru o reacție pe marginea acestui subiect, purtătoarea de cuvânt al PSRM, Carmena Șterpu, ne-a comunicat că socialiștii au deja o agendă de acțiuni importante, care se vor desfășura în următoarele luni, iar aceste acțiuni nu au nimic comun cu speculațiile lansate de unele persoane care nicidecum nu se pot apuca de muncă după ce au dobândit toată răspunderea pentru situația din țară.

Amintim că, liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor s-au întâlnit, în data zilei de 12 august, cu Dmitri Kozak, reprezentantul special al Președintelui rus, Vladimir Putin pentru dezvoltarea relațiilor economice cu Republica Moldova.

Anterior, Președintele PSRM accentua că discuțiile s-au axat pe subiecte ce țin de relațiile bilaterale moldo-ruse, pornind de la experiența și aportul important în dezvoltarea acestora, depuse de cei doi foști președinți ai Republicii Moldova, care au aprofundat parteneriatul strategic cu Federația Rusă.

De precizat că, Dmitrii Kozak, şeful-adjunct al administraţiei preşedintelui Federaţiei Ruse, a venit la finele săptămânii trecute în Republica Moldova, la invitaţia Maiei Sandu.

loading...

Comments are closed.