Externe

Răspunsul genial pe care l-a dat Adele atunci când a fost întrebată: De ce nu vreai să slăbești?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din 2008, anul de lansare, şi până în prezent, cântăreaţa britanică Adele a avut un succes răsunător la nivel mondial. Cu toate acestea, cârcotaşii mereu au comentat numărul kilogramelor şi formele pline ale interpretei

Sătulă să tot audă critici la adresa aspectul ei fizic, Adele a adresat acestei curiozităţi: ”Viaţa mea e plină de dramă şi nu am timp să mă îngrijorez în legătură cu ceva atât de superficial precum felul în care arăt. Nu-mi place să merg la sală. Îmi place să mănânc mâncăruri fine şi să beau un vin bun”, a spus vedeta. 
 
Artista a mers mai departe cu răspunsul ei, oferind cea mai sinceră explicaţie a faptului că nu o interesează să slăbească. ”Chiar dacă aş fi avut o siluetă perfectă, nu cred că mi-aş fi arătat pentru nimic în lume sânii ori fundul. Îmi place să-i văd sânii şi fundul lui Lady Gaga. Îmi place să văd asta şi la Katy Perry. Chiar îmi place. Dar muzica mea nu e despre asta. Eu nu fac muzică pentru ochi, fac muzică pentru urechi”, a fost răspunsul genial dat de Adele. 
loading...

Comments are closed.