Alte știri

Răspunsul lui Igor Dodon pentru Renato Usatîi: „Nu avem polit-tehnologi străini… tot facem cu capul nostru”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul socialiștilor a răspuns la acuzațiile președintelui Blocului electoral „Renato Usatîi”, care a spus că formațiunea beneficiază ilegal de consultarea unor polit-tehnologi din Federația Rusă, în această campanie electorală. Igor Dodon negat aceasta și a declarat că echipa sa este formată dor din cetățeni moldoveni, scrie tv8.md

Vineri, în cadrul tradiționalei emisiuni „Președintele Igor Dodon răspunde”, liderul Partidului Socialiștilor (PSRM) a făcut următoarele precizări: „Noi nu avem polit-tehnologi străini. Noi tot o facem cu capul nostru. Avem o echipă consolidată. Sunt ai noștri, moldoveni. Toată campania electorală o facem noi și o facem destul de bine. Văd că în toate sondajele este indicat că cea mai activă campanie electorală este a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BECS)”.

Igor Dodon a comentat și alte ipoteze lansate de către Renato Usatîi în public. Mai exact, liderul PSRM nu a confirmat și nici nu a negat că după alegeri, el va părăsi formațiunea, precum a spus Renato Usatîi.

„Am văzut că vin și cu astfel de declarații, că cineva trebuie să plece din fruntea unui partid sau să rămână. Eu cred că atunci când un bandit te face toxic, asta este un compliment. Eu așa îl primesc. O să treacă și aceste alegeri. Dar nimeni nu e uitat și nimic nu se uită”, a menționat liderul PSRM.

loading...

Comments are closed.