Politic

Răspunsul lui Ilan Șor pentru șefa statului: Maia, oamenii protestează de nevoie, iar înainte de a-i trimite la lucru, asigură-le locuri de muncă decente și bine plătite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ilan Șor îi dă o replică dură Maiei Sandu, după ce aceasta a declarat că moldovenii care protestează o fac din cauză că nu vor să muncească. El i-a sugerat șefei statului ca, în loc să ofenseze lumea care a ieșit în stradă și să o trimită la lucru, ar face bine să le asigure moldovenilor locuri de muncă decente și bine plătite.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Această caricatură cu pretenții de șef de stat, pe nume Maia Sandu, insultă cu nerușinare sutele de mii de cetățeni moldoveni care s-au săturat până în gât de „vremurile ei bune” și își doresc din toată inima să scape de această ciumă galbenă. Maia, zecile de mii de oameni care ies în stradă și-ți cer demisia sunt mânați de sărăcia și nevoile pe care le-ai adus pe capul lor. Înainte să-i trimiți la lucru, ar trebui să le garantezi acestor oameni locuri de muncă decente și bine plătite”, a scris Ilan Șor, într-o postare pe Facebook.

În opinia liderului Partidului „ȘOR”, adevăratul pericol, care amenință securitatea statului și a cetățenilor, este anume guvernarea PAS, nu contextul internațional.

„Oamenii vor continua să protesteze, oricât ai încerca tu (Maia Sandu – n.n.) să te ascunzi în spatele războiului și a contextului internațional, pentru a justifica prostia și răutatea ta și a pokemonilor care te înconjoară. Maia, astăzi Republica Moldova are un singur război, pe care trebuie să-l câștige, războiul pe care adunătura voastră galbenă l-a declarat cetățenilor acestei țări. Anume voi sunteți care cea mai mare amenințare la adresa securității naționale”, a mai spus Ilan Șor în postarea sa.

Amintim că, astăzi, președintele Maia Sandu a lansat un șir de atacuri dure la adresa oamenilor care au manifestat în centrul capitalei, cerând demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate. Potrivit ei, lumea care protestează ar trebuie să meargă să lucreze, nu să iasă în stradă.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.