Politic

Răspunsul MAI la cererea Marinei Tauber: „Noi avem infectați în toate subdiviziunile MAI, asta nu înseamnă că trebuie să punem lacăt la ușă și să mergem acasă. Poate asta ar fi în avantajul politicienilor, nu și al cetățenilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

“Doamna Tauber probabil nu realizează ce s-ar întâmpla la Orhei sau în toată țara, dacă ar fi puse în carantină toate inspectoratele de Poliție”, acesta este răspunsul MAI la cererea Marinei Tauber privind audierea ministrului Afacerilor Interne în Parlament, transmite Telegraph.md

Mai confirmă că la IP Orhei sunt 22 cazuri de infectare cu coronavirus, dar au fost testati 164 de angajați. Respectiv, infectații sunt la tratament, cei care au fost în contact sunt în autoizolare, restul activează respectand toate masurile necesare.

„Noi avem infectați în toate subdiviziunile MAI, asta nu înseamnă că trebuie să punem lacăt la ușă și să mergem acasă. Poate asta ar fi în avantajul politicienilor, nu și al cetățenilor.” mai spun cei din MAI.

Autoritățile afirmă că se iau în calcul toate recomandările și se stabilește regimul de lucru, cu respectarea măsurilor.

În total, Ministerul are 256 de infectați, din acest număr 140 s-au tratat, o persoană a decedat, iar 115 urmează tratament.

Citește și: SONDAJ între experți: Dacă Maia Sandu și Igor Dodon se întâlnesc în turul doi al prezidențialelor, victoria va fi a lui Dodon

loading...

Comments are closed.