Politic

Răspunsul PAS Chișinău pentru Ion Ceban, după ce edilul i-a acuzat de blocarea aleii de la Ciocana

Pinterest LinkedIn Tumblr

“Ion Ceban înțelege că i-au mai rămas câteva luni să stea la Primărie și asta îl neliniștește teribil”, este reacția PAS chișinău la acuzațiile edilului capitalei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Deputații PAS, împreună cu membrii și consilierii municipali regulat merg în teren și vorbesc cu cetățenii despre realizările și provocările pe care le întâmpină țara.

Ion Ceban s-a obișnuit să vorbească singur în fața camerei web, iar când vede cum reprezentanții PAS merg fără frică și vorbesc sincer și direct cu oamenii, lui Ceban i se înroșesc ochii.

Îi recomandăm lui Ceban să facă măcar un lucru bun pentru Chișinăuieni, să strângă glodul din oraș, dacă tot nu-l duce capul să soluționeze problemele sistemice din capitală.

PAS în continuare va ieși să vorbească direct cu cetățenii. Noi am fost aleși de oameni și muncim pentru binele tuturor cetățenilor”, scrie în mesajul PAS.

““Rog PAS și alte partide dacă sunt să elibereze jumătate de alee de la Ciocana, pe care au ocupat-o, sau alte locații unde s-au amplasat și încurcă la circulație.

La fel, este ilegal să fie utilizate simbolurile statului, cum în acest caz, simbolurile Parlamentului și ale Primăriei pe materialele de agitație electorală.
Sper că măcar altele sunt făcute conform prevederilor legale.
Partidele să-și facă activitatea așa ca să nu perturbeze circulația pietonilor sau mașinilor.

În rest, spor la propagandă, dacă tot au rezolvat toate problemele țării.

Amintesc că PAS nu a votat pentru buget în ultimii ani, respectiv nu a susținut niciun proiect desfășurat la Ciocana sau în alte sectoare.

Inclusiv nu au votat nici pentru reabilitarea aleii unde azi fac campanie electorală”, a declarat Ceban.

loading...

Comments are closed.