Răspunsul PSRM la invitația PDM: ”Igor Dodon a încurajat un astfel de dialog, iar fracțiunea parlamentară a socialiștilor este deschisă discuțiilor cu forțele sănătoase”

Ca urmare a propunerii liderului PDM de a iniția un dialog cu mai multe partide parlamentare pe mai multe teme de actualitate, inclusiv despre situația complicată în agricultură și măsurile de combatere a pandemiei COVID-19, PSRM anunță că este de acord să existe această discuție.

Anunțul a fost făcut de către Corneliu Furculiță, președintele Fracțiunii parlamantare PSRM: “Subliniez că anterior președintele țării, Igor Dodon a încurajat un astfel de dialog, iar fracțiunea parlamentară a socialiștilor este deschisă discuțiilor cu forțele sănătoase din Legislativ. PSRM se declară deschis unei comunicări constructive cu orice forță politică sănătoasă, care vine cu propuneri constructive, inclusiv ce țin de organizarea și desfășurarea alegerilor libere și corecte”.

Furculiță a mai ținut să menționeze că PSRM exclude orice dialog cu gruparea PRO Moldova-Șor: “Excludem, însă, orice dialog cu partidele oligarhice”.

Total
0
Shares
Total
0
Share