Externe

Răsturnare de situație! Avicii și-ar fi tăiat venele cu cioburile unui pahar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre sinuciderea lui Avicii. Moartea celebrului DJ a îndoliat o lume întreagă. Familia lui a dezvăluit că artistul și-a luat viața și că suferea de depresie și anxietate. Avicii a fost găsit mort pe 20 aprilie, în Oman, la vârsta de 28 de ani.

Dj-ul suedez Avicii și-a tăiat venele și a murit din cauza pierderii masive de sânge. Mai multe surse din interiorul familiei artistului au precizat că Avicii, pe numele său real Tim Bergling, s-ar fi sinucis cauzându-și tăieturi cu un ciob de sticlă, care a dus la pierderi semnificative de sânge. Avicii ar fi spart un pahar și a folosit cioburile, în timp ce alții susțin că este vorba de cioburile unei sticle de vin, conform TMZ.

Mesajul familiei lui Avicii

„Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil, care purta răspunsuri la mari întrebări existenţiale. Un perfectionist supraperformant care a călătorit şi a muncit din greu într-un ritm care l-a condus la un stres extrem”, scrie familia în scrisoarea sfâşietoare după dispariţia Dj-ul de doar 28 de ani.  Când a oprit turneul, a vrut să găsească un echilibru în viaţă, pentru a se simţi bine şi a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzica”. S-a luptat cu adevărat cu gândurile despre semnificaţie, viaţă, fericire. Acum nu mai putea continua. El voia pacea. Tim nu a fost făcut pentru maşinăria la care a ajuns. Era un tip sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor”, se arată în declaraţie. Tim, vei fi iubit şi ne vei lipsi. Te vom purta mereu în amintirea noastră pentru ceea ce ai fost şi ai făcut pentru muzică. Te iubim, familia”, a fost scrisoarea pe care familia lui Avicii a dat-o presei.

loading...

Comments are closed.