Alte știri

Război între PAS și PUN în CMC: Liderul fracțiunii PAS, acuzat că vrea să-și repare curtea blocului din banii publici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele fracțiunii PAS din CMC, Vasile Grădinaru, este acuzat de consilierul PUN, Corneliu Pântea, că ar promova în Consiliul Municipal un proiect care prevede, printre altele, reparația curții blocului locativ în care acesta trăiește. Acesta respinge acuzațiile și declară că urmează a fi reparată o cale de acces către mai multe instituții de învățământ din preajmă și nicidecum curtea blocului, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

Corneliu Pântea declară că deși proiectul respectiv este încă din 2017, acesta a început să fie promovat insistent pe ordinea de zi a ședințelor CMC după ce Vasile Grădinaru a devenit consilier municipal: „Vasile Grădinaru locuiește în această curte, văd aici un conflict de interese. Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi inclusiv cu susținerea primarului general, nu îl înțeleg pe domnul Ceban. Avem zeci de curți din gestiunea NGFL și nu avem bani, dar avem bani publici să alocăm pentru curtea unde locuiește consilierul municipal Vasile Grădinaru”, a declarat consilierul PUN.

Alesul local a mers și mai departe cu acuzațiile, declarând că ar fi vorba despre încercări de discreditare a liderei PAS, Maia Sandu: „Îmi pare rău că sunteți atras într-o cursă, miza nu sunteți dvs, ci lidera dvs, Maia Sandu, și dvs faceți tot posibilul ca dumneai să nu ajungă președinte al acestei țări”.

Premierul Ion Chicu „Autoritățile publice locale au tot sprijinul Guvernului în soluționarea problemelor”

 

loading...

Comments are closed.