Alte știri

Războiul politic se întețește. Alexandru Slusari cere demisia unui ministru din Guvernul Maiei Sandu, ce a fost promovat de PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre liderii blocului ACUM, vicespeakerul Parlamentului, Alexandru Slusari, susține că remanierile guvernamentale ar trebui de început de la ministrul Apărării și exponentul PSRM, Pavel Voicu.

Acest lucru ar avea loc în cauza în care se confirmă informația precum că mai multe persoane din anturajul fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, activează în cadrul Ministerului Apărării, informează Deschide.MD.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Am auzit atacuri nenumărate, dar abstracte, ale președintelui Dodon asupra Guvernului. Am și eu întrebări. Dar la un ministru concret. La Pavel Voicu: Dacă adevărat că minimum trei oameni ai lui Cavcaliuc recent au fost angajați în instituția condusă de Dvs? Într-o direcție specială contra spionaj, unde ei continuă să intercepteze telefoanele, inclusiv ale demnitarilor de stat ? Dacă Cavcaliuc este un consultant-voluntar al Ministrului Apărării? Dacă sunt adevărate aceste informații, care eu am obținut concomitent din trei surse diferite, atunci eu sunt primul, care susțin remanieri guvernamentale și știu cu cine începem, a menționat el.

Amintim că în ultima perioadă Igor Dodon a făcut mai multe declarații cu privire la necesitatea modificării componenței Guvernului. Deși nu a dat niciun nume, Dodon a spus că mai mulți miniștri din actualul Executiv ar trebui să demisioneze.

loading...

Comments are closed.