Alte știri

Razer a prezentat metodat prin care îți poți transforma telefonul în laptop

Pinterest LinkedIn Tumblr

Razer a prezentat la CES 2018 Project Linda, metoda prin care vrea să îți transforme cu succes telefonul într-un laptop.

Cei de la Razer nu sunt primii care încearcă un asemenea proiect, însă până acum, mai toate tentativele au fost eșecuri lamentabile. Project Linda, însă, este un prototip destul de promițător. Nu e complet, momentan, însă situația arată bine și ar putea reprezenta un viitor real pentru telefoanele-calculatoare.

Project Linda este o ”carcasă” pentru Razer Phone, reușind să transforme telefonul destul de puternic într-un laptop cu Android. Spre deosebire de alte proiecte, care au avut lipsuri la capitolul design sau chiar la cel de funcționalitate, Razer a creat Project Linda astfel încât telefonul să se potrivească într-un spațiu care înlocuiește touchpad-ul clasic de pe un laptop.

Telefonul se conectează la laptop printr-un port USB-C solid, care ancorează smartphone-ul și care asigură atât transferul de date, cât și alimentarea pentru telefon. Display-ul de înaltă rezoluție al telefonului devine touchpad și este flancat de o pereche de boxe destul de puternice, care pot rivaliza cu multe sisteme integrate în laptopurile curente. În plus, ai chiar și un decupaj al carcasei, astfel încât să accesezi ușor senzorul de amprentă, aflat pe laterala telefonului.

Laptopul în sine e bazat pe Razer Blade Stealth, având un design similar. Project Linda oferă un ecran LCD de 13 inci, cu rezoluție de 2.560 x 1.440 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz. În plus, ai parte și de o tastatură completă, personalizabilă cu ajutorul sistemului de lumini Chroma.

Ai parte și de porturi USB-C și USB-A, de un jack de căști, dar și de 200 GB de spațiu de stocare. În plus, bateria are capacitatea de 53,6 Wh, fiind capabilă să încarce telefonul de 3-4 ori. Totul este împachetat astfel încât să cântărească doar 1,25 kg.

sursa: playtech.ro

loading...

Comments are closed.