Reacția activistului civic la postarea lui Radu Marian: Nimeni nu discreditează PAS-ul, în afară de inacțiunea lor proprie

Activistul civic Leo Ogarev, membru al inițiativei Primaria Alternativă, a reacționat la postarea lui Radu Marian, în care îi cerea să-i trimită informații despre anumite falsuri legate de guvern și de partidul PAS.

”Domnilor de la PAS, vi s-au dat toate instrumentele de guvernare, am votat pentru voi. Am fost foarte înțelegători și răbdători cu voi când a început războiul, criza energetică. Ni s-a spus să venim în PMAN să vă susținem, am venit. Ne-am bucurat, am făcut poze cu miniștrii, am plecat plini de speranță pentru un viitor luminos. Și ce s-a întâmplat după aceea? Nimic nu s-a întâmplat.

Doamna Dragalin se ocupă de niște lucruri astrale. Toți ceilalți la fel. Totul nu este așa cum am sperat. Reformele pe care le-am așteptat, tot le mai așteptăm.

Când cineva îmi spune că Șor a câștigat în Găgăuzia, iar Ceban în Chișinău, eu spun NU. Nu Șor și Ceban au câștigat, ci PAS a pierdut în Găgăuzia și în Chișinău.

În oraș, toată lumea știe că primăria municipiului Chișinău este bastionul corupției, iar doamna Dragalin nu are întrebări. Colegii mei vorbesc constant despre asta, oferă dovezi. Protestează, se adresează procuraturii. Procuratura nu are întrebări. Amintesc că doamna Dragalin este candidata voastră.

Noi, societatea civilă, ne-am adresat guvernului, am cerut intervenția. Dar se simte tot mai puternică ruptura în partidul PAS. PAS în guvern, PAS în parlament, PAS în municipiu și în regiuni, sunt niște partide diferite, și se creează impresia că nu comunică deloc între ele.

Fără să mai vorbim de lipsa catastrofală de cadre. Dar aceasta se rezolvă ușor, dacă în sfârșit începeți să ascultați și să lucrați cu cei care vă oferă acest ajutor, complet gratuit.

De ce nu îi susțineți? De ce nu vă susțineți proprii voștri consilieri?

Domnilor, începeți să lucrați și terminați cu aceste prostii despre falsuri. Societatea civilă este deschisă la cooperare, din purul altruism, pentru că vrem să trăim într-o țară europeană dezvoltată”, a declarat el.

Total
0
Shares
Total
0
Share