Reacția Anei Revenco, după ce s-a aflat că a fost propusă la șefia Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării

Șefa statului a semnat scrisoarea prin care propune Parlamentului numirea Anei Revenco în funcția de director al Centrului pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării, a informat telegraph.md

După publicarea acestei știri, Ana Revenco, candidata Maiei Sandu, a transmis o reacție oficială:

”Coordonarea Centrului pentru Comunicare Strategică și Combaterea Dezinformării este o provocare pentru mine. Faptul că am fost nominalizată pentru această funcție de Președinta țării este o onoare și totodată o mare responsabilitate.

Dacă voi coordona acest Centru, voi face tot ce îmi stă în puteri ca să asigur buna funcționare a unei instituții atât de importante pentru asigurarea stabilității sociale în țara noastră.

Influențările și manipulările externe ale informației, falsurile și atacurile hibride aduc daune la fel de mari ca războiul și crima. În acest context, voi depune tot efortul pentru a asigura că trăim cu toții într-o societate liberă și bine informată.

Săptămâna aceasta în Parlamentul Republicii Moldova se va discuta această nominalizare. Până la decizia legislativului nu voi face alte declarații”.

Total
0
Shares
Total
0
Share