Alte știri

Reacția incredibilă a lui Griezmann, după ce a reușit o dublă pe Camp Nou! Ce declarație amuzantă a făcut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Antoine Griezmann a reușit aseară să marcheze o dublă pe Camp Nou în tricoul Barcelonei, contra echipei Betis din Sevilla.

Dublă și pasă decisivă! Griezmann are parte de un start fantastic în cariera sa la Barcelona. A fost 5-2 contra lui Betis după înfrangerea surprinzătoare cu Bilbao din prima etapă. Messi și Suarez au privit din tribune cum Griezmann face show în locul lor pentru Barcelona. Atacantul francez a oferit și o declarație amuzantă la finalul partidei, transmite Sport.ro

Griezmann s-a bucurat ca LeBron James

Griezmann i-a surprins pe cei de la Barcelona cu golurile sale, dar și cu bucuria inspirată de la LeBron James din NBA. A avut confetti pregătit pe margine și l-a aruncat în sus de bucurie după ce a marcat. „Bucuria? Am vazut ce a făcut LeBron James și am încercat să-l imit”, a spus Griezmann.

Cât despre golul al doilea, inspirat parcă de la Leo Messi, Griezmann a spus râzând: „Am văzut ce face Leo la antrenamente și l-am copiat!”, s-a distrat francezul după meci la televiziunea Movistar.

Catalanii au fost criticați după înfragerea cu Bilbao, iar meciul cu Betis a fost răspunsul lor.„Au fost multe comentarii, dar noi am muncit din greu toată săptămâna. Ne-am trezit dupa ce am primit gol și am jucat bine până la final, cu multe ocazii de gol. Ne-am bucurat pe teren și sper să fie tot timpul așa”, a mai spus francezul.

loading...

Comments are closed.