Reacția lui Călugăreanu, după ce au ACUM și PSRM au desemnat procurorul interimar: Duceți-vă la dracu’

Vitalie Călugăreanu, În spatele acestei coaliții PSRM cu ACUM se întâmplă ceea de ce m-am temut cel mai mult, dodon maia sandu, posturile de televiziune  republica moldova, prime tv, accent tv igor dodon, rusia moldova, propaganda 

Deputații din alianța ACUM-PSRM îl vor propune spre aprobare în calitate de procuror interimar pe Dumitru Robu, care ar deține în prezent funcția de adjunct al procurorului-șef al Procuraturii municipiului Chișinău. Decizia guvernanților a provocat reacții negative în mediul online.

Jurnalistul Vitalie Călugăreanu s-a arătat consternat de schema pusă la cale de Dodon, Năstase și Maia Sandu la Procuratura Generală.

“Asta cu procurorul interimar chiar e hazlie )) Voi nu sunteti normali. Duceti-va la dracu’ ! ))))))))))))))))) Am impresia ca voi, la viata voastra, v-ati alimentat creierul numai cu bancuri… Eu am votat pentru ACUM de nevoie… si pentru ca acolo era un om care stiu ca e altfel – Octavian Țîcu. Octavian Ticu, zi ceva”, a scris Călugăreanu pe facebook.

Drept feedback, deputatul ACUM Octavian Țîcu a spus că e nevoie de răbdare din partea societății.

Menționăm că după ce Parlamentul l-a desemnat pe Dumitru Robu la funcția de procuror general interimar urmează ca această să fie numit în funcție de către președintele Dodon.

Total
0
Shares
Total
0
Share