Alte știri

Reacția lui Cavcaliuc, după ce a fost anunțat în căutare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gheorghe Cavcaliuc a fost anunțat în căutare, în moment ce se află împreună cu familia sa în drum spre casă, întorcându-se din vacanță. 

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Acesta a venit cu o reacție după anunțul făcut de procurori, in care afirmă că nu se eschivează de lege.

Mai mult, Cavcaliuc a cerut recuzarea procurorilor cu care este în conflict de interese și care nu-i garantează un proces echitabil.

A informat oficial PG și procuratura din Sîngerei că avocații săi sunt în concediu anual, oficial, iar el cu familia în concediu.

„Se vede cu ochiul liber că graba cu care se merge, abuzurile vădite umflând dosarul ,,zilionca’’, instrumentat la comandă, vor să distragă atenția de la problemele grave care sunt în organele procuraturii și să curățe imaginea foarte șifonată prin tărăgănarea multor altor cazuri răsunătoare care se mușamalizează, Furtul Miliardului, Landromatul Rusesc, filajul Judecătorilor și altele.

Cred că și presa dar și societatea, vede aceste duble standarte și viteza de acțiune într-un dosar de 2 bani, supt din deget unde sunt vizate 2 rude, eu ne fiind la fața locului la momentul incidentului și comparația cu alte cazuri enumerate mai sus.

Repet, odată cu revenirea avocaților mei din concediu și recuzarea procurorilor care au inițiat și instrumentează această cauză la comandă, mă voi prezenta și îmi voi apăra onoarea și demnitatea, demonstrându-mi nevinovăția într-un proces echitabil”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit lui, anume aceste abuzuri trebuie investigate de Procuratura Generală, nu conflictul dintre 2 rude din Sîngerei.

„Dacă nu-mi voi găsi dreptatea în instituțiile naționale, mă voi adresa în instituțiile internaționale, unde e cea mai mare probabilitate că Republica Moldova va fi condamnată pentru un dosar politic instrumentat la comandă,” a conchis liderul PACE.

loading...

Comments are closed.