Social

Reacția lui Chirtoacă, după ce a fost surpins cumpărând bere: Mai am bere, veniți să vă servesc!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul primar general al Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă a venit cu o replică cu privire la poza apărută pe Facebook în care fostul edil procură o bere „Chișinău” de la un supermarket din capitală.

Chirtoacă afirmă că și până a deveni primar, în timpul mandatului său și după ce a fost demis, el continuă să rămână fidel berii Chișinău. Totuși, fostul primar s-a lăsat deranjat că cei care au făcut poza nu s-au apropiat să se fotografieze cu el, „vă chemam și la o bere, că pe niște băieți de treabă”, scrie Chirtoacă.

Liberalul s-a arătat dezamăgit de nivelul celor care l-au fotografiat și a scris că aceștia pot doar să fotografieze pe ascuns și să îl comenteze pe la spate. Și ca un apropo, Chirtoacă amintește că în parteneriat cu compania „Efes Vitanta Moldova Brewery”, au realizat strada pietonală din centrul capitalei.

Amintim că astăzi, o poză cu fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă a devenit virală pe Facebook. Acesta a fost pozat cum procura o bere „Chișinău” într-un market din capitală.

loading...

Comments are closed.