Politic

Reacția lui Dinu Plîngău, după conferința Natalie Moloșag

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dinu Plîngău, președintele interimar al PPDA:

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Doamna Moloșag încurcă o instituție publică cu propriul său cabinet de avocatură. Ea chiar crede că odată numită în funcție, instituția ar fi proprietatea sa. Declarațiile doamnei, care printr-un concurs eșuat a ajuns să dețină funcția de Avocat al Poporului, sunt pur și simplu halucinante. În loc să-și prezinte astăzi demisia și scuzele pentru compromiterea imaginii instituției pe care o conduce, această doamnă a ieșit cu o reacție foarte obraznică, absolut nedemnă de înalta funcție pe care o deține. Niciodată reputația Oficiul Avocatului Poporului nu a căzut atât de jos.

Platforma DA, în cazul în care cei care au numit-o în această funcție nu vor iniția procesele de verificare a conflictului de interes și/sau abuzului în serviciu, va depune demersurile corespunzătoare la organele competente.

Între timp, în lipsa reacțiilor din partea Parlamentului care a numit-o în această funcție, propun deputaților să schimbe denumirea Oficiului Avocatului Poporului în ,,Oficiul Avocatului Proxenetului” atâta timp cât această doamnă conduce instituția.

loading...

Comments are closed.