Alte știri

Reacția lui Dodon, după ce Rogozin s-a întors cu coada între picioare la Moscova: O să vă iasă pe ochi!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a organizat o conferință de presă, ca reacție la cele întâmplate azi cu avionul vicepremierului rus, Dmitri Rogozin. Dodon a declarat că evenimentul de azi și cele din ultima perioadă fac parte dintr-un show rusofob fără precedent.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„O să le iasă pe ochi celor care au inițiat acest lucru. Este o vorbă în limba rusă „Выйдет боком”, și mă refer în primul rând la cei din Partidul Democrat. Voi credeți că prin asta vă faceți mare raiting în fața americanilor? Chișinăul și PD e doar un pion, sunt parte a unui joc geoplitic”, a declarat președintele Igor Dodon.

Dodon a făcut și un apel cel puțin straniu, la susținătorii săi. Acesta a declarat ca toată lumea să fie pregătită, pentru că în curând vor trebui să iasă în stradă ca să-l apere. Președintele a mai adăugat că combatanții de pe Nistru care-l așteptau azi pe Rogozin cu proteste la Aeroport, au verificat mașinile ce făceau parte din cortegiul său, ceea ce ar fi ilegal.

Telegraph Moldova amintește că astăzi vicepremierul rus Dmitri Rogozin urma să ajungă la Chișinău. Avionul în care se afla a făcut însă cale întoarsă, după ce România i-a interzis să-i survoleze spațiul său aerian.

loading...

Comments are closed.