Reacția lui Ion Sturza privind sechestrul pe Hotelul Nobil: angajați ai Ambasadei SUA frecventau săptămânal sauna de acolo!

Informația făcută publică astăzi precum că Hotelul Nobil, care aparține fostului lider PDM Vlad Plahotniuc, a fost pus sub sechestru de către procurori, a produs rezonanță asupra opiniei publice din Moldova. Fostul premier al RM Ion Sturza (1999) a spus că acest hotel de lux a fost gazda mai multor oficiali străini care veneau la Chișinău – lucru mai puțin cunoscut de cetățenii de rând.

“Cât de rapid se prăbușește „imperiul” domnului Plahotniuc. Astăzi aflăm despre sechestrul aplicat de procurorii din „sistemul” construit de el(!) pe „activele” din Moldova, inclusiv asupra faimosului hotel „Hobil”, devenit sinonim al dezmățului și al controverselor. Puțini știu că până nu demult acesta a fost hotelul preferat și acreditat în care se opreau reprentantii multor instituții internaționale și ai Ambasadei SUA la Chișinău. Ba mai mult, mulți străini (inclusiv angajați ai Ambasadei SUA) frecventau săptămânal sauna de acolo. Nu mai vorbesc de oaspeții dragi din România. Șampanie, „țigarete”, video, foto la pachet…”, a scris Ion Sturza pe facebook. 

“Aparent totul se îndrepta către un mandat internațional de arestare. Emis de… procurorii lui Plahotniuc. Șor deja e în căutare. Sistemul construit prin frică și umilință doar așa se prăbușește, atrăgând după sine multă mizerie. Problema e că în acest sistem au fost antrenați foarte mulți – de la opincă la vlădică! 

Dacă ar fi să adoptăm o lege a lustrației (după exemplul ucrainean), am rămânea fără „elite”. Luați lista invitaților de la nunta lui Șor și înregistrările de la „Nobil” și veți avea în față tot „iconostasul”, a adăugat Sturza.

Imagini pentru hotel nobil

Total
0
Shares
Total
0
Share