Reacția lui Năstase după ce a fost trădat de Maia Sandu: Platforma DA convoacă în regim de urgență Consiliului Politic Național

Maia Sandu, Andrei Năstase, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Platforma DA, Vladimir Socor, Igor Dodon, președintele republicii moldova, blocul acum nu este pregătit pentru a guverna, partide politice, parlamentul republicii moldova,

Tensiune maximă în blocul ACUM, după ce în această seară deputații PAS au decis să susțină candidatul PSRM Zinaida Grecianîi la funcția de Președinte a Parlamentului, fără coordonarea cu Platforma DA. Pe ultima sută de metri, Năstase a fost trădat de Maia Sandu.

“Biroul Politic Permanent al Platformei Demnitate și Adevăr a luat act de decizia Consiliului Politic Național al PAS, partenerul nostru în cadrul Blocului Politic ACUM.

Având în vedere noile circumstanțe, Biroul Politic Permanent a decis convocarea în regim de urgență a ședinței Consiliului Politic Național al partidului pentru joi, 6 iunie 2019″, a anunțat Biroul Politic al Platformei DA, câteva minute în urmă.

pasrm pas, dodon maia sanduMenționăm că și Partidul Socialiștilor a dat o reacție rapidată. Socialiștii conduși de Zinaidia Grecianîi au salutat decizia luată de partidul condus de Maia Sandu. 

“PSRM salută intenția și decizia deputaților Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), parte componentă a blocului ACUM, de a debloca activitatea Parlamentului. Menționăm faptul că această abordare constuctivă am urmărit-o și în cadrul negocierilor purtate ieri pe 4 iunie 2019″, a comunicat socialiștii. 

În acest nou context politic, Năstase devine cel mai ratat politician din Moldova – Președinte nu a fost, Primar nu a fost, se pare că nici Speaker nu va fi.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share