Editoriale

Reacția lui Sergiu Mocanu, după interviul lui Filat la TV8: „Natașa și Anjăla nu au învățat să spele ițari, ci creieri”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Femeile gospodine au grijă de bărbații lor!

Un bărbat riscă atunci când merge la vânătoare de urși, dar mite atunci când vânează „miliarde”. Nu poți să belești un urs fără să te murdărești de baligă, cum nu poți să ai izmene imaculate atunci când belești câteva milioane de oameni pentru a le șterpeli „un miliard”. Nevestele grijulii pregătesc apă caldă și își așteaptă bărbații să le spele izmenele când revin de la vănătoare cu ursul pe spate. „Fetele publice” de la noi nu au visat la blănuri de urs de aia nu și-au cumpărat „tazik”-uri, ci televiziuni. Tot din aceeași cauză, Natașa și Anjăla nu au învățat să spele ițari, ci creieri. Modul în care își laie ele bărbații acum la tv 8 le înduioșează până la lacrimi pe victimele miliardului furat, iar serialele lor, gen – „Sclava Izaura” cu Vlad Filat sau Kiril Luchinschi sunt opere de „artă cinematografică” demne de invidia marilor companii de propagandă și manipulare în masă.
Ferice de vânătorii de „bani publici” ca Filat sau Lucischi, care au știut să-și ia de muiere câte o spălătoreasă de lux, specialiste în „igienă morală” și „dispăduchire sufletească”
Să moară de ciudă proastele care n-au știut să-și țină bărbații și acum își caută ratații pe la toate șantierele din lume!
Să zacă în pușcărie Platon până la moarte, dacă nu și-a ochit, din timp, vreo „spălătoreasă mass-media”!

autor: Sergiu Mocanu 

plahotniuc, sergiu mocanu antimafie, maia sandu, andrei nastase, politicieni moldova, filat miliardu

Reacția lui Sergiu Mocanu după interviul lui Filat la TV8, Natașa și Anjăla nu au învățat să spele ițari ci creieri, angela gonta vlad filat, natalia morari chiril lucinschi, propaganda mass media, presa moldova, sergiu mocanu antimafie, 

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.