Politic

Reacția lui Șor: Îi ofer lui Valeriu Munteanu o funcție în colhoz la Orhei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul liberal Valeriu Munteanu, actual candidat din partea blocului ACUM pe circumscripția nr. 18 Orhei-Călărași, i-a lansat, zilele trecute, o invitație la o dezbatere electorală liderului Partidului ȘOR, Ilan Șor, care și-a înaintat candidatura pe aceeași circumscripție. Astăzi, Șor a venit cu un amplu răspuns pe pagina sa de Facebook, unde a menționat că nu are cu cine discuta, întrucât fostul ministru al Mediului ar fi o nulitate, scrie ZUGO. 

„Ia gândește-te și singur – cu cine să polemizez? Cu primarul de Floreni care nu a făcut nimic pentru satul său natal, dar a construit un drum către propria casă din banii din bugetul de stat, apoi a fugit în Parlament? Cu un traseist politic, care și-a trădat partidul care l-a scos în lume?… Scuze, Valerică, dar eu cu o nulitate, un Iuda și o persoană neadecvată nu am ce discuta”, a spus Șor.

Mai mult, liderul de la Orhei a venit și cu o propunere din milă pentru Valeriu Munteanu: „Intenționez să deschid o întreprindere avicolă în colhozul „Comuna de vis” din Jora de Mijloc, raionul Orhei. Presupun că te-ai descurca în funcția de responsabil de curățare a găinațului”.

Deocamdată, Valeriu Munteanu nu a venit cu o reacție în acest sens.
 
Amintim că alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie curent. Pe circumscripția nr. 18 Orhei-Călărași candidează, potrivit CEC, Ilan Șor (PPȘ), Valeriu Munteanu (Blocul ACUM), Mihail Catraniuc (PSRM), Svetlana Căpățină (PCRM) și Vasile Costin (PDM).
loading...

Comments are closed.