Politic

Reacția Partidului Șor, după perchezițiile de astăzi: Intimidări și distragerea atenției oamenilor de la majorarea tarifelor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul „Șor” consideră că perchezițiile efectuate astăzi în sediul central al partidului nu sunt nimic altceva decât o intimidare. Oamenii legii nu au avut nici cel mai mic temei legal pentru această acțiune în forță.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

”Pentru noi este absolut evident că acest atac la adresa Partidului „Șor” este o încercare jalnică a autorităților de a distrage atenția opiniei publice de la creșterea considerabilă a tarifelor la energie electrică. Nu întâmplător a fost întreprinsă în ziua în care ANRE îi va „ferici” pe sărmanii moldoveni cu un nou preț la electricitate.

Întrucât perchezițiile în birourile partidului, precum și reținerile ilegale și arestările activiștilor noștri nu se petrec pentru prima dată, pentru noi a devenit o rutină.

Singurul „rezultat” pe care l-au obținut a fost blocarea activității sediului partidului, antrenat în pregătirea protestelor.

Partidul Șor” declară o dată în plus, în special pentru autorități, dar și societate, că astfel de acțiuni ilegale nu sunt în stare să oprească protestele noastre. În lupta împotriva puterii gangsterilor noi vom merge până la capăt”, a transmis formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Comments are closed.