Alte știri

Reacția prim-ministrului la renunțarea mandatului de către Gațcan: „Mafia ieri a cumpărat ceva și azi a pierdut marfa”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prim-ministrul Ion Chicu a venit cu un apropo în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri pe subiectul demisiei deputatului Ștefan Gațcan, anunțată aproximativ la aceeași oră la care Executivul își angaja răspunderea pentru modificarea bugetului de stat. „Mafia a pierdut astăzi marfa”, a declarat Chicu, transmite Telegraph.md, cu referire la Agora.md

Replica șefului Executivului a venit în cadrul examinării unui proiect ce propune vânzarea unor terenuri aflate în proprietatea statului.

„Vă rog să vă asigurați că vânzarea acestor terenuri are loc în maximă transparență. Invitați deputații la discuții. Mă refer la PSRM, PDM, PAS și DA. Mafia nu o chemați. Când am spus mafia m-am referit la cei care ieri au cumpărat ceva și azi au pierdut marfa”, a declarat Chicu.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan, care a anunțat ieri că trece din fracțiunea PSRM la Pro Moldova, a renunțat la mandat. Vestea a fost dată de șeful fracțiunii socialiștilor, Corneliu Furculiță, care a postat și cererea semnată de Gațcan.

Citește și: Disperare? O nouă probă a acțiunilor comune Șor-Candu. Protestează împreună la președinție

loading...

Comments are closed.