Alte știri

Reacția PSRM: “Oamenii buni” intimidează liderii socialiști din teritoriu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Socialiștilor condamnă acțiunile ilegale de intimidare a colegului nostru Oleg Cuciuc, șef al organizației teritoriale Căușeni, precum și a membrilor familiei sale. Distrugerea automobilului și amenințările la adresa soției și a copiilor depășesc orice limite ale normalului și reprezintă infracțiuni, care trebuie să fie pedepsite conform legii, transmite formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

“Știm că în spatele acestor acțiuni huliganice, la fel ca și în cazul atacului asupra sediului PSRM din Căușeni, stau așa-numiți “oameni buni” cu dosare penale, de pe lista PAS. Oamenii buni nu comit infracțiuni, nu amenință familie și nu blestemă copiii. Sunt acțiuni josnice, care scot la suprafață caracterul mârșav al celor care se declară “oameni buni” doar pentru сă ajung să candideze pe lista PAS.

Sperăm că oamenii legii vor identifica și îi vor trage la răspundere atât pe cei care au executat aceste ilegalități, cât și pe comanditarul acestora, care-și dorește imunitate de deputat pentru a scăpa de pedeapsa penală.

Cerem repetat tuturor concurenților electorali să dea dovadă de corectitudine și să desfășoare o campanie onestă, civilizată. Lupta trebuie să fie între programele noastre, o luptă a ofertelor și nu cu blesteme și deteriorarea proprietății”, mai transmite PSRM.

Amintim că mașina unui lider PSRM a fost vandalizată în orașul Căușeni.

Este vorba despre liderul socialist din orașul Căușeni, Oleg Cuciuc, căruia i-a fost spart geamul de la mașină, iar soției sale i-a fost lăsat un bilețel: ”Blestemați să fiți toată familia Cuciuc. Și tu cu*va lui și copiii tăi. Să zdohniți!”

”Iată astfel de ”vremuri bune” pornesc: cu bătaia adversarilor, intimidare, distrugerea proprietății, mitinguri amenințătoare chiar la casa concurentului. Dacă acești domni vin la putere, va veni o noapte lungă a sfântului Bartolomeu! Să nu ziceți că nu v-am avertizat” a scris socialistul Nichita Țurcan, într-o postare pe Facebook

loading...

Comments are closed.