Alte știri

Reacția Silviei Radu când a aflat că Andrei Năstase a câștigat alegerile din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aflând că majoritatea chișinăuienilor care au participat la alegerile de ieri l-au votat pe Andrei Năstase, ex-primarul Capitalei Sivlia Radu a venit cu un mesaj de felicitare către învingător.

„Felicitări, Andrei Năstase. Succes în noua funcție. Sper că toate proiectele începute în Primăria Chișinău să continue, iar dumneavoastră să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului. Sunt încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău, sunt multe lucruri de făcut în oraș și sper să aveți puterea să le faceți”, a scris Silvia Radu pe Facebook azi dimineață.

În comparație cu atitudinea doamnei Radu față de învingător, amintim că la alegerile prezidențiale din 2016 Maia Sandu a refuzat să-l felicite pe Igor Dodon pentru victorie. Lidera PAS s-a supărat atunci că a pierdut alegerile și a spus că nu are ce discuta cu Dodon.

Amintim după ce au fost numărate toate voturile, CEC a anunțat ieri că Andrei Năstase a acumulat 52,5% din voturi, iar Ion Ceban 47,5%. Noul primar va fi în funcție timp de un an, adică până în luna iunie 2019, când vor avea loc alegeri locale ordinare în Republica Moldova.

loading...

Comments are closed.