Recean, la întrevedere cu președintele Ungariei: „Suntem ferm angajați să continuăm reformele și procesul de modernizare europeană a Republicii Moldova”

Modalitățile prin care putem consolida relațiile bilaterale dintre țările noastre, dar și dezvoltarea noilor oportunități de cooperare, în special în domeniul economic, au fost subiectele abordate de prim-ministrul Dorin Recean și președintele Ungariei, Katalin Novák, în debutul vizitei de lucru a șefului Executivului la Budapesta.

Oficialii s-au referit la eforturile susținute ale autorităților pentru asigurarea ireversibilității cursului de integrare europeană a țării noastre.

„Deschiderea negocierilor de aderare cu UE este rezultatul muncii noastre comune și suntem ferm angajați să continuăm reformele și procesul de modernizare europeană a Republicii Moldova, inclusiv prin armonizarea legislației cu standardele europene”, a punctat premierul Dorin Recean.

Șeful Executivului se află într-o vizită de lucru în Ungaria, la invitația premierului maghiar, Viktor Orbán. În cursul zilei de astăzi, premierul Dorin Recean se va mai întâlni cu omologul său maghiar, cu oameni de afaceri și cu diaspora țării noastre în Ungaria.

Total
0
Shares
Total
0
Share